LAPTELE NU ESTE INFESTAT! FERMIERII IL VOR DA IN JUDECATA PE MINISTRUL AGRICULTURII

Potrivit ultimelor analize efectuate de inspectorii de la Directia Sanitar-Vetrinara, a rezultat ca laptele prelevat de la fermele din Argeș și Dolj nu este contaminat cu E.Coli. Acum fermierii sunt hotarati sa-l dea in judecata pe Ministrul Agriculturii Achim Irimescu.

fermier

In momentul in care s-a descoperit bacteria fatala pentru bebelusi in cele 25 de kg de branza de vaci, Ministrul Agriculturii a declarat ca cel mai probabil cauza acestei contaminari i se datoreaza laptelui provenit din doua ferme din Dolj si Arges. Acest lucru a dus la inchiderea temporara a fabricii de lactate Bradet, insa asta nu e tot. Reprezentantul crescatorilor de taurine a declarat ca toti producătorii de lapte din România au fost afectaţi, dovada fiind faptul ca  vânzarea a scazut cu 50%. Inspectorii ANSVSA au prelevat din nou probe atat de la fabrica Bradet, cat si de la cele doua ferme, iar rezultatele au aratat ca laptele nu este infestat.

Mai mult, fermierii sunt hotarati sa-l dea in judecata pe Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, vizavi de afirmatiile facute public.

[slideshow_deploy id=’20328′]