PETRILA ARE CEA MAI BUNA BIBLIOTECA ORASENEASCA DIN JUDET

Biblioteca din Petrila a fost declarata cea mai buna biblioteca oraseneasca din judet pentru al doilea an consecutiv. Titlul a fost acordat de catre Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva in cadrul competitiei ”Bibliotecile anului”.

biblioteca

Biblioteca Judeteana „Ovid Densusianu” Hundoara-Deva le-a premiat si anul acesta pe cele care s-au remarcat prin implicare, profesionalism, diversitatea actiunilor dar si prezenta resimtita in comunitate.

Din cele 54 de biblioteci publice din judetul Hunedoara, doar trei au fost castigatoare desi activitatea tuturor s-a desfasurat la cel mai inalt nivel calitativ. Astfel ca anul acesta cea mai buna biblioteca municipala a fost cea din Hunedoara, cea mai buna biblioteca oraseneasca a fost cea din Petrila, iar cea mai buna biblioteca comunala a fost cea din Romos.

„Este al treilea premiu de genul acesta pe care l-am primit. Asta imi confirma faptul ca fac bine ceea ce fac, pentru ca munca de biblioteca iti cere tot mai multa creativitate in zilele noastre. Noi avem o colaborare buna cu institutiile scolare din oras si centrul de zi Salvati Copiii. Caut mereu sa imbunatatesc activitatea bibliotecii.” a declarat bibliotecarul din cadrul Bibliotecii Petrila, Oana Balanescu

Competitia a fost lansata in anul 2011 si are drept scop stimularea initiativei fiecarei biblioteci publice care deserveste o comunitate locala din judetul Hunedoara. De altfel, activitatea in biblioteci a fost imbunatatita de la un an la altul, care pe langa simpla imprumutare a cartilor au sporit si numarul de evenimente cultural-educative pentru comunitate.

[slideshow_deploy id=’22083′]



(Următoarea știre) »