Tiberiu Iacob – Ridzi a ” împins-o” afară din partid pe Dorina Niţă!

Dorina Niţă a fost preşedinte ales al PNL Petroşani, dar a fost înlocuită din funcţie pentru că noile prevederi ale liberalilor spun că preşedinţia este preluată de candidatul de funcţia de primar. La Petroşani acesta este Tiberiu Iacob Ridzi, edilul cu care Dorina Niţă a făcut echipă cât timp a fost viceprimar al Petroşaniului.

pnl

 

Iar plecarea acesteia din partid a fost determinată tot de un schimb de replici cu Tiberiu Iacob – Ridzi care i-a replicat că, în decursul anilor, de multe ori nu a fost de acord cu proiectele lui. Totul a  pornit de la stabilirea listei de consilieri locali, unde fostul preşedinte al PNL s-a trezit spre coada listei, pe un loc neeligibil.
„A spus încă de la început că lista de consilieri a fost stabilită prin prisma activităţii politice desfăşurate. Am întrebat care activitate politică desfăşurată de mine nu l-a convins şi mi-a răspuns că nu o cunoaşte. Bineînţeles că nu o cunoaşte, pentru că a venit de 3 săptămâni în partid. I-am spus că, împreună cu echipa, am obținut totuşi nişte rezultate la partid, dar mi-a răspuns că el nu poate să facă echipă cu mine, pentru că, în decursul anilor, de multe ori nu am fost de acord cu proiectele lui. Eu am conştiinţa împăcată vizavi de ce am votat. Am crezut în valorile liberale, dar, dacă nu mă mai regăsesc între oameni…poate că aceşti oameni nu mai respectă valorile liberale”, ne-a declarat Dorina Niţă.
Pe de altă parte, aceasta spune că, până acum adeziunile se făceau cu omul „la vedere”. Acum se citesc doar nişte nume, fără să fie prezent şi cel care solicită înscrierea în PNL. „Din punctul meu de vedere nu se mai respectă multe dintre cutumele partidului, ci se face totul într-o manieră cu care eu nu sunt de acord, pe care eu nu o agreez”, a conchis Dorina Niţă. Aceasta a demarat o campanie de strângere de semnături. Vrea să candideze ca independent atât pentru funcţia de primar, cât şi pentru un post de consilier local.
[slideshow_deploy id=’20328′]