FOTO/Răsturnare de situație în cazul accidentului de la Zeicani

Polițiștii hunedoreni au o misiune dificilă în a stabili cu exactitate cine se face vinovat de teribilul accident rutier produs pe raza localității Zeicani de lângă Hațeg.

 

2

 

Primii martori ai tragediei au spus că șoferul unui autotren a intrat pe contrasens și a izbit un microbuz în care se aflau mai multe persoane, zece dintre ele fiind rănite. Sunt și alți martori care susțin că șoferul autotrenului a circulat corect chiar dacă a intrat pe celălat sens de mers. În zonă circulația rutieră este restricționată cu semafoare pe un singur sens, iar șoferul microbuzului de pasageri ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului. Polițiștii audiază toți martorii accidentului pentru a stabili vinovăția fiecăruia dintre cei doi șoferi. 

4

 

”Accidentul a avut loc în jurul orei 11:45, conducătorul unui autotren, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din jud. Timiş, care circula pe DN68, pe raza localităţii Zeicani (tronson de drum în lucru, semaforizat), din direcţia Haţeg – Caransebeş, a intrat în impact frontal cu un microbuz care efectua o cursă regulată de persoane pe ruta Timișoara – Tg. Jiu. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a conducătorului microbuzului şi a 8 pasageri (cu vârste cuprinse între 19 şi 64 de ani)”, a precizat subcomisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

8

[slideshow_deploy id=’34454′]



« (Știre anterioară)