Investitorii care vin la Petrila vor avea hale

Dacă până nu de mult se căutau terenuri racordate la utilităţi, acum cerinţelor potenţialilor investitori s-au schimbat. Aceştia caută hale gata construite unde să-și dezvolte afacerile.
jurca-vasilica-1
Având în vedere acest considerent, consilierii locali  din Petrila au aprobat  două amplasamente, unde să fie construite hale de producție pentru investitori. Unul dintre amplasamente este situate în zona Puțului 1 st, iar cel de-al doilea amplasament pe locul unde a fost preparația nouă, acum demolată. ” Avem și o scrisoare de intenție de la o firmă care dorește spațiu de circa 2000 mp. Am inițiat o hotărâre de consiliu prin care am stabilit două amplasamente unde s-ar  putea construi. Vreau să achiziționez studii geo pentru terenurile respective, să vedem dacă sunt pretabile la construcții. Acolo unde spun geologii că se poate construi, o să vin cu un alt proiect de hotărâre, studiu de fezabilitate, proiect tehnic, să putem construi un spațiu de producție”, a declarat primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.
În zona Puțului 1 Est sunt aproape 6000 mp, iar la fosta preparație sunt în jur de 2 hectare. „Am dat în lucru la patrimoniu să facă ridicările topo pentru întabulare. În acea zonă sunt și clădirile de patrimoniu și trebuie să discut cu cei de la Cultură, să vedem la ce distanță pot să fie și care este nivelul de construcție care se poate aviza acolo”, a mai spus primarul.
[slideshow_deploy id=’13835′]