DEVA|Program complet. Cine cântă la Serbările Timișoreana

În perioada 20 – 21 august 2016, hunedorenii sunt așteptați în parcarea Deva Shopping Center pentru a savura gustul autentic și proaspăt al berii Timișoreana și al specialităților de bere nepasteurizată aduse direct din fabrică. Concertele live, concursurile cu premii și atmosfera de sărbătoare vor oferi locuitorilor din Deva două zile de neuitat, urmând tradițiile Timișoreana.

Serbarile Timisoreana 1

Alături de familie și prieteni, participanții la eveniment se vor putea bucura de o mulțime de activități. Maeștrii berari vor aștepta amatorii de distracție cu bere proaspătă, iar seara se vor putea bucura și de muzică folk, rock și pop, prin concertele energice susținute de Loredana, Zdob și Zdub, Mihai Mărgineanu, Skizzo Skillz. Pentru a descoperi tradiția gustului proaspăt, hunedorenii sunt invitați să savureze Timișoreana Nepasteurizată, o specialitate proaspăt adusă de la fabrică.

Serbarile Timisoreana 2

Serbările Timișoreana revin la Deva și, așa cum le-a fost promis, hunedorenilor le sunt pregătite două zile pline de voie bună și veselie. Cele două zile de Serbări se deschid începând cu orele 10:00, iar programul artistic este următorul:

Sâmbătă:

  • 00 – Skizzo Skillz
  • 15 – Mihai Mărgineanu
  • 30 – Zdob și Zdub

Duminică:

  • 30 – Ansamblul Pădureanca
  • 30 – Loredana

Serbarile Timisoreana 3

În timpul zilei, locuitorii din municipiul Deva și nu numai, sunt așteptați, după cum este tradiția, cu jocuri și activități specifice pentru a celebra, alături de cei dragi, bucuria de a fi împreună. Foosball, city quiz, cursa cu obstacole, roata norocului și predarea ștafetei sunt menite să ofere celor prezenți momente de distracție.

[slideshow_deploy id=’20328′]