GALERIE FOTO. Accident soldat cu 3 răniţi, dintre care unul încarcerat, la ieşirea din Deva

Astăzi, în jurul orei 11, garda de intervenţie a Detaşamentului Deva a fost alertată în urma unui apel la 112 care anunţa un accident de circulaţie produs la ieşirea din municipiu, pe bulevardul 22 Decembrie.

1

Imediat, au ajuns la locul accidentului 3 echipaje de pompieri, specializate în descarcerare şi prim ajutor calificat, care s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă şi o ambulanţă, tip B2. De asemenea, Serviciul de Ambulanţă Judeţean a deplasat în zonă un echipaj cu medic.

2

Ajunse la locul impactului dintre două autovehicule şi un tractor, echipajele de salvare au găsit în mijloacele de transport 3 răniţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 46 de ani, dintre care unul, şoferul unui taxi, încarcerat.

3

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare din autoturism a rănitului s-au desfăşurat manevrele de stabilizare şi protejare cu gulere cervicale a victimelor.

4

Cele trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la UPU Deva politraumatizate dar conştiente şi cooperante.

5

7

8

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »