Produse lactate naturale, în două noi magazine ADO din Hunedoara

Fermele ADO de la Peșteana-Hațeg deschid două noi magazine cu produse lactate NATURALE, provenind exclusiv din cadrul fermelor și legume proaspete din ferma proprie. Noile magazine ADO for fi inaugurate luni, 19 septembrie 2016, de la orele 10,00 la Huneodara.

ado-1

Primul magazin este localizat pe bulevardul Dacia (Sanitas) din Hunedoara, vis-a-vis de Reprezentanța Dacia, chiar lânga Banc Post! Reprezentanții firmei ADO Hațeg arată, într-un comunicat că, în acest magazin, se vor pune spre vânzare atât legume de sezon proaspăt culese din ferma de la Peșteana, cât si o gama largă de lactate si brânzeturi (maturate) de calitate, fără orice fel de adaos, din laptele provenit EXCLUSIV din ferma de bovine din Peșteana, Țara Hațegului. Tot aici este amplasat un dozator de lapte proaspăt muls.  

Al doilea magazin este localizat pe strada Grădinilor (Lipscani) din Hunedoara și va oferi clienților, produse lactate și brânzeturi (maturate) de cea mai buna calitate!

Ferma ADO explică de asemenea că ”atât produsele ADO acidofile (lactate), cât și cașcavalul ADO maturat au fost premiate cu trofeul „Gustul Ales” în cadrul unui eveniment organizat de ROaliment, devansând mult mai cunoscuții producatori !”

Fermele ADO au deschis de curând alte 2 magazine si în municipul Deva. Unul este localizat în incinta pieții centrale din oraș, iar celalalt pe artera principala din cartierul Dacia, lânga Scoala nr.3! Cele 2 magazine oferă atât legume, cât si produse lactate, brânzeturi ADO! Lânga ele sunt amplasate si două dozatoare de lapte proaspăt muls. De asemenea, două magazine ADO funcționează în Valea Jiului, la Vulcan și Uricani, iar dozatoare de lapte proaspăt sunt amplasate în toate localitățile Văii Jiului.

De altfel, Fermele ADO oferă clienților o rețea de automate de lapte cu o grăsime de peste 4% răspândită în aproape tot județul Hunedoara: lista completa și adresa fiecărei locații aici: https://www.fermeleado.ro/dozatoare.html .

[slideshow_deploy id=’20328′]