Solidaritate cu femeile care suferă de cancer la sân și luptă pentru a scăpa de această maladie

psd1Organizația Femeilor Social-Democrate din Deva și  din județul Hunedoara a ținut să marcheze și în acest an Ziua Internațională a Luptei Împotriva Cancerului la Sân printr-un eveniment special.

Acesta a avut loc vineri 30 septembrie când doamnele social-democrate și-au dat întâlnire cu medici și autorități în domeniu la o dezbatere în cadrul căreia au fost adus în discuție ravagiile pe care le face cancerul la sân, dar și îndrumări din partea specialiștilor despre cum poate fi depistată boala în stadii incipiente și care sunt șansele de vindecare. Pentru o mai bună cunoașterea a problemelor, în mijlocul femeilor social-democrate s-a aflat și o invitată care s-a confruntat, la un moment dat, cu această maladie cruntă, care afectează din nefericire, ptrivit staisticilor oficiale, din ce în ce mai multe românce.

Evenimentul a fost prezidat de președinta OFSD Deva, Ancuța Suciu, dar i-a avut ca invitați speciali pe președintele PSD – Organizația Județeană Hunedoara, Laurențiu Nistor, pe Natalia Intotero, deputat și președinte al Organizației Județene de Femei, pe dr. Ioan Demeter, președintele Organizației Municipale Deva a PSD, dr. Emil Stoica Mariș, dr. Tiberiu Rugea – medic oncolog, dr. Valeria Filimon, directorul Serviciului Județean de Ambulanță, numeroși consilieri județeni ai PSD, alte autorități medicale.

Acțiunea a fost continuată sâmbătă, 01 octombrie 2016, cu o vizită în secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Deva, în timpul căreia pacienții au primit din partea OFSD Deva pachete și flori.

psd2

***

psd3

***

psd4

***

psd5

[slideshow_deploy id=’17636′]