O fotografie cât 1000 de cuvinte

Reprezentanții Direcției de Dezvoltare Economico-Socială din județul Hunedoara știu că o fotografie face cât o mie de cuvinte. Aceștia îi îndeamnă pe hunedoreni să le pună la dispoziție fotografii pentru a promova județul.

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara face apel la toți hunedorenii pasionați de fotografie și interesați de promovarea locurilor frumoase de la noi, să pună la dispoziția instituției, cu drept de folosință, fotografii cu obiective turistice, peisaje, obiceiuri și tradiții din județul nostru.

“Imaginile vor fi folosite exclusiv în scopul promovării județului Hunedoara la târgurile de turism naționale și internaționale, pe pagina social-media ”Enjoy Hunedoara” și în materialele de prezentare. Județul Hunedoara merită să fie cunoscut nu numai de locuitorii săi și de cei ai României! Județul Hunedoara merită și trebuie să fie cunoscut de toți cei care, în lume, promovează frumosul și locurile excepționale pe care merită să le vizitezi măcar o dată în viață!
Fotografiile pot fi transmise pe adresa de e-mail adeh_hd@yahoo.com sau pot fi depuse la sediul Agenției, aflat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 28, în curtea interioară a Consiliului Județean Hunedoara”, spune Radu Barb, director  Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’13837′]