Judecătorii l-au avertizat că riscă și o amendă penală

Bărbatul din localitatea Aninoasa, care și-a violat repetat fiica, riscă să primească și o amendă penală care i s-ar putea tranforma în zile de detenție, pentru refuzul de a colabora.

Instanța de judecată cere de mai multe termene un referat de evaluare al inculpatului și i-a pus în vedere violatorului ”că refuzul sau omisiunea de a comunica instanţei de judecată, la termenul fixat, relaţiile solicitate se sancţionează cu amendă judiciară, potrivit legii”. Referatul cerut de magistrați în cazul lui Emil Giurgea este important pentru că are rolul de a analiza comportamentul, personalitatea infractorului din perspectivă psiho-socială iar rezultatul acestor cercetări se concretizează într-un document, care ar avea impact asupra individualizării judiciare a pedepsei. Documentul ar trebui să ajungă pe masa judecătorului la termenul de mâine, dosarul violatorului fiind pe rolul Judecătoriei Petroșani.

Pe de altă parte, procurorii au reușit să probeze faptul că individul și-a violat fiica minoră în mod repetat și-l acuză de săvârşirea infracțiunii de viol în formă continuată.

[slideshow_deploy id=’19661′]