Competiții de iarnă

Iarna nu se dă dusă din stațiunile montane din Valea Jiului, deși calendaristic este primăvară. Ninsorile din ultimele zile îi bucură pe cabanieri, dar și pe turiști care profită de ultimele zile cu zăpadă. Astfel, stațiunile montane din Valea Jiului vor fi, la sfârșitul acestei săptămâni, gazdele unor competiții sportive.

 

 

“Szonul alb se mai prelungește. Vă așteptăm la o întâlnire pe schiuri de tură în 18 martie -Domeniul schiabil Parâg. Nu se percepe taxă de participare. Pentru cei care nu dispun de echipament Apres Ski Parâng oferă închirierea echipamentului cu 50% reducere”, spune Cazimir Radvanski, președintele Asociației Pro Parâng.

Și în stațiunea montană Straja va avea loc,în acest weekend, îndrăgitul concurs destinat veteranilor. Cupa Veteranilor ajunge la ediția cu numărul XLV.

În fiecare an, vârstnicii fac haz de anii care au trecut peste ei. Fapt care nu îi face să fie reţinuţi în a se întrece,pe schiuri,pe pârtiile amenajate ale staţiunii montane Straja, într-o competiţie la fel de „veche” ca şi ei: „Cupa Veteranilor la Schi Alpin”- ediția XLV – anul 2017”,  arată organizatorii.

Tot atunci are loc și concursul de doage.

[slideshow_deploy id=’43281′]