Decizii importante pentru Apa Serv, luate vineri în Consiliul județean

cjnouConsiliul județean Hunedoara a adoptat, în ședința de vineri, mai multe decizii importante care privesc activitatea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului. Acestea vizează situațiile financiare ale Apa Serv Valea Jiului, dar și un important proiect de investiții care urmează a fi realizat anul acesta în stațiunea Straja, cu finanțare integrală de la Consiliul județean Huneodara.

”Am fost astăzi prezent în ședința Consiliului județean Hunedoara, unde au gost aprobate situațiile financiare ale anului 2016 și prevederile bugetare ale anului 2017 pentru operatorul regional de apă și canalizare din Valea Jiului. Le mulțumesc consilierilor județeni pentru sprijinul pe care l-au acordat în activitatea de la Apa Serv Valea Jiului. În altă ordine de idei, vreau să salut decizia consilierilor județeni care au decis astăzi să preia integral finanțarea proiectului care prevede realizarea canalizării în stațiunea turistică Straja din Lupeni, o investiție foarte important pe care o derulează Apa Serv în cursul acestui an. Am convingerea că, până în toamna acestui an, această investiție va fi finalizată, așa cum am promis celor de la Straja”, ne-a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. 

Toate deciziile care vizează activitatea Apa Serv au fost luate de consilierii județeni în unanimitate. ”M-am bucurat să constat astăzi că acționarul nostru principal de la Apa Serv, Consiliul județean Hunedoara, rămâne același partener de încredere și susținător de nădejde al activității noastre”, a mai precizat Costel Avram.

 

[slideshow_deploy id=’19661′]