Competiția ”Angajatului lunii” de la Apa Serv și-a desemnat laureații lunii martie

asvj11Echipa managerială a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajaților firmei din luna martie 2017 și a decis să acorde Premiul ”Angajatul lunii Martie” pentru trei dintre angajaţii societaţii şi anume:

* Mangu Iulian – electrician la Staţia de Tratare a Apei de la Valea de Peşti

* Cămărăşescu Alexandru – inginer la Serviciul Mecano – Energetic

* Boştină Elena – gestionar depozit la Serviciul Aprovizionare şi Achiziţii Publice

”Am înmânat diplomele de merit pentru alți trei salariați ai Apa Serv Valea Jiului, care s-au remarcat la secțiile din cadrul societății noastre în care activează zi de zi, în luna martie. De fiecare dată când ofer colegilor din societatea noastră acest tip de recompensă, trăiesc o bucurie aparte. Este bucuria că în colectivul Apa Serv avem mulți oameni cu bune și foarte bune calități profesionale, ci mai ales oameni pentru care activitatea pe care o prestează îi mobilizează către cât mai multe realizări. Îi felicit pe cei trei angajați ai lunii martie și le doresc reeditarea acestui succes de cât mai multe ori”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Competiția ”Angajatul lunii” a fost demarată de către conducerea Apa Serv Valea Jiului începând cu luna noiembrie a anului 2016, pentru stimularea implicării salariaților în activitățile specifice din cadrul operatorului regional de apă și canalizare, dar și pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.

Celor trei angajați , conducercare s-au remarcat în activitatea din luna martie, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.

asvj12

[slideshow_deploy id=’43281′]