Artistul fotograf Francisc Nemeth, pe urmele lui Cristofor Columb

nemethPrezența artistului fotograf vulcănean Francisc Nemeth pe simezele celor mai importante vernisaje de artă fotografică de pe mapamond nu mai surprind deja pe nimeni. Ceea ce surprinde în continuare este pasiunea apreciatului artist fotograf de a prezenta, la cele mai importante Saloane de artă fotografică din diverse colțuri ale Planetei, imagini care ”vorbesc” despre frumusețea oamenilor și locurilor din Vulcan și întreaga Vale a Jiului.

Este și cazul expoziției din cadrul Salonului de Artă Fotigrafică ”New York – Manhattan 2017”, care are loc în aceste zile în metropola americană, salon la care vulcăneanul Francisc Nemeth participă cu 12 lucrări de artă fotografică, acestea completând tabloul unei expoziții în cadrul căreia sunt expuse peste 10.000 de lucrări primite de la 557 de autori din întreaga lume.

”În anul 1994 am avut ocazia să vizitez celebra metropolă americană: New York, iar în aceste zile am reușit o altă mai mică ”cucerire”. Am primit rezultatele de la Salonul Internațional de Artă Fotografică: ”New York – Manhattan 2017”. Un rezultat superb. Juriul a fost generos cu mine, astfel că din 10976 lucrări primite de la 557 autori din întreaga lume, 12 din lucrările mele au fost acceptate pentru a fi expuse și lucrarea:”Smoker Party” a fost distinsă cu Diploma de Onoare:”IAAP Ribbon”. Cireașa de pe tort este faptul că am putut să prezint americanilor frumosul nostru oraș VULCAN pe două tablouri”, spune atistul fotograf Francisc Nemeth.

vulcan nemeth1

nemeth3

Foto: Francisc Nemeth

 

[slideshow_deploy id=’24093′]