Medicii, greu de găsit

Reprezentanții Spitalului municipal Vulcan susțin că posturile de medici se ocupă din ce în ce mai greu. De 5 ori au fost scoase la concurs posturile de medici, însă nimeni nu s-a prezentat.

 „De un an de zile de când sunt în functia de manager, urmeazã sã scot a V-a oarã la concurs posturile de medici. Cam la trei luni, o datã, trimit cãtre Viata Medicalã,  revista de specialitate. Acum deja trimit a V-a oarã. Am reusit, însã, surprinzãtor, sã aducem un medic de laborator si a început activitatea în urmã cu douã zile. Urmeazã sã mai vinã un medic la compartimentul de primiri urgente si deci, noi ne strãduim”, a spus dr. Cãtãlin Popa, manager al Spitalului din Vulcan.

La Spitalul din Vulcan  sunt 6 sectii si anume:  unitatea de primiri urgente, medicinã internã, recuperare si fizioterapie, ginecologie, pediatrie si boli infectioase, iar numãrul medicilor care dau consultatii a ajuns la 25, alti 9 fiind  la rezidentiat. Lor li se adaugã 78 de asistente medicale, care lucreazã în 16 cabinete de specialitate.

[slideshow_deploy id=’36591′]