Actorii reșițeni pe scena Teatrului Dramatic „Ion D. Sârbu” Petroșani

Miercuri,  24 Mai,  de la ora 18:00, pe scena Teatrului Dramatic „Ion D. Sârbu” Petroșani, puteți viziona spectacolul „Profu’ de franceză”  o  producţie a Teatrului de Vest Reşiţa.

Comedia romantică „Profu’ de franceză”, de Tudor Muşatescu, un spectacol de Dan Mirea, prezintă viaţa unor adolescenţi de liceu, frumoşi, inteligenţi şi zănatici.

La liceu soseşte un nou profesor de franceză, tânăr şi frumos, de care toate fetele se îndrăgostesc. Se naşte concurenţa între fete, dar vedeta clasei, tânăra Antonia, reşeşte să îi atragă atenţia profesorului. Însă, acesta are reticenţe fireşti în a se lăsa cucerit de o puştoaică. Mai întâi şcoala! Dar, fetele nu se lasă şi inventează tot felul de prilejuri pentru a se întâlni cu profesorul. De aici se nasc mari încurcături, de tot hazul, mai ales că de profu’ de franceză este îndrăgostit şi o domnişoară bătrână, profesoară în acelaşi liceu. Până la urmă, gaşca de liceenii, băieţi şi fete reuşeşte să încheie ultimul an de liceu cu bine, cei mai mulţi îşi iau bacalaureatul şi sunt admişi la facultate. Pentru a sărbători succesul, tinerii se hotărăsc să petreacă un sejur la munte. Sejurul este ticluit de tânăra Antonia în aşa fel, încât să aibă loc în acelaşi timp şi în aceeaşi staţiune în care profesorul de franceză îşi petrece concediul. De aici, încurcăturile şi hazul continuă. În final, dragostea învinge.

Din distribuţie fac parte: Roxana Olşanschi, Florin Ibraşi, Răzvan Ciocoi, Tabita Givoreanu, Anca Ţofei, Luiza Maruşca, Amalia Pomian, Bogdan Blistyar, Ricardo Lengyel, Ionel Berdac.

Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

[slideshow_deploy id=’19661′]