Delegația Consiliului Județean Hunedoara, întâlnire de lucru în Olanda

O delegație oficială a Consiliului Județean Hunedoara a participat la lucrările Biroului Adunării Regiunilor Europei și la conferința intitulată ”Inteligența artificială”. În orașul Maastricht din Oland au avut loc lucrările Biroului Adunării Regiunilor Europei și în orașul Bruxelles din Belgia la conferința internațională intitulată „Artificial Intelligence” (Inteligența artificială).

Reuniunea Biroului reprezintă o oportunitate pentru regiunile europene pentru a celebra Tratatul de la Maastricht, pentru a face inventarul realizărilor proiectului unei Europe comune şi a eforturilor sale privind coeziunea economică, socială şi teritorială, precum şi pentru a reflecta asupra viitorului Europei. Delegația hunedoreană a fost compusă din Daniel ANDRONACHE, vicepreședinte, Lucian RUS, consilier județean, și Anca DUMITRA, inspector superior – Serviciul Relații Externe, Asocieri și Comunicare Interinstituțională.

Creată in 1985, Adunarea Regiunilor Europei (ARE) este o rețea independentă a regiunilor europene și cea mai mare organizație de cooperare interregională din Europa lărgită. Reprezintă 150 de regiuni din 29 de țări. Județul Hunedoara este membru ARE din anul 1992.

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)