Artificii, în noaptea dintre ani

Petroșănenii vor putea petrece noaptea dintre ani la revelionul în stradă. Autoritățile locale de la Petroșani continuă tradiția și organizează, pentru cei care nu petrec noaptea dintre ani la restaurante sau în alte locații, revelionul în stradă.

Tradiția spune că la trecerea dintre ani, la rascrucea dintre ani, este bine sa se faca zgomot. Aceste superstiții au darul de a alunga spiritele rele si a aduce noroc. Bubuiturile, pocniturile specifice anului nou si focurile de artificii simbolizeaza o renastere a universului. Totul ne duce cu gandul la un nou inceput frumos si prosper.

Ofertantul susține că poate oferi un adevărat spectacol piromuzical de intensitate mare.

“Va oferim un spectacol piromuzical în aer liber cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras din 3 poziti. O combinatie excelenta între muzica si artificii, practic coloana sonora se îmbina cu cadenta focului de artificii. Intensitatea focului fiind medie spre mare cu durata de 12 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri, bombe de 3 – 6 inch.) cu plecare în V sau Y la o înaltime de 70 – 100 metri.Finalul focului de artificii fiind grandios cu cateva bombe de foarte mare calibru. Veti obtine un spectacol excelent care nu va fi uitat prea curând de invitatii dvs. cât si de dvs. Pachetul mai include la început si un spectacol de artificii la nivelul solului format din 8 vulcani de diverse înaltimi ( 2 – 6 metri), 500 bombite de calibre diferite”, arată ofertantul.

[slideshow_deploy id=’36591′]