Festivitatea cuplurilor de aur și platină din comunitatea Petroșaniului

Pentru că sărbătorile cele mai frumoase au ca numitor comun viața de familie, în prag să Crăciun și An Nou, autoritățile locale de la Petroșani au dorit să marcheze, printr-o festivitate aparte, aniversarea familiilor de aur și platină ale acestei comunități locale.

Astfel, de o atenție aparte, pe măsura aniversării celor 60 de ani de viață în familie, s-au bucurat Elena și Ion Anghel, pentru care Primăria Petroșani a decernat o Diplomă de longevitate.

De aceeași cuvenită atenție s-au bucurat și familiile care, de la ultima ceremonie de acest tip, derulată la Petroșani în cadrul Zilelor municipiului, au împlinit, la rândul lor în anul 2017, 50 de ani de viață. Rând pe rând, au fost astfel premiate cu Diplome de fidelitate, familiile: Jozsef și Rozalia Bolla, Doina și Ioan Hileagă, Siminic și Agneta Mureșan, Valentin și Voichița Mândruță, Alexandru și Cornelia Paszternak, Marin-Puiu și Cornelia Mastraghin și Dănilă și Gafia Soos.

“Să dea Dumnezeu să fiți sănătoși și cât mai aproape de cei dragi, cât mai mult timp posibil. Familia este foarte importantă pentru ficare dintre noi, dar dumneavoastră sunteți un exemplu pentru generațiile tinere și cu siguranță chiar dacă vârsta nu vă mai permite să faceți anumite activități pe care le făceați când erați mai tineri, noi cei mai tineri avem nevoie de sfaturile și de experiența de viață a dumneavoastră. Este un exemplu pentru noi faptul că ați aniversat 50 și chiar 60 de ani de căsnicie. Vă mulțumim că existați, vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru familiile dumneavoastră dar și pentru comunitatea Petroșaniului”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani celor șapte cupluri.

Acesta le-a transmis familiilor de aur și de platină ale Peroșaniului felicitări și gânduri bune desănătate şi viaţă lungă împreună.

În cadrul festivității de decernare a Diplomelor de filidelitate și longevitate de la Petroșani, seniorii comunității s-a bucurat și de două frumoase momente artistice, unul de colinde – susținut de elevii Școlii gimnaziale nr. 2 de la Colegiul tehnic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani și un altul constând într-un emoționant recital de muzică ușoară al talentatei artiste din Petroșani Adonia Antonescu.

[slideshow_deploy id=’18375′]