Obligat să plătească

Tânărul care a făcut o pasiune din a conduce pe drumurile publice fără permis este executat silit. Spitalul de Urgență Petroșani încearcă să-și recupereze banii cheltuiți cu spitalizarea a două victime rezultate în urma unui accident produs de individ.

Ciprian Iedlicică Eugen și-a făcut o adevărată pasiune din a conduce autoturismele pe drumurile din Valea Jiului, și chiar dacă a fost la un pas de pușcărie din acest motiv, tot nu s-a cumințit. Iedlicică a produs un teribil accident rutier în centrul Petroșaniului. S-a îmbătat la un local și a reușit să pună mâna pe cheile autoturismului unui amic, ca mai apoi să plece la plimbare pe principalul bulevard al localității. Din cauză că era băut și nici nu avea permis, în apropierea Primăriei Petroșani a pierdut controlul mașinii și a tamponat trei vehicule. Două femei aflate într-o mașină au fost rănite și au avut nevoie de ajutorul medicilor. Acum, Spitalul de Urgență Petroșani vrea să-și recupereze de la vinovat cheltuielile cu spitalizarea a celor două victime. Unitatea medicală a primit acceptul Judecătoriei Petroșani și a trecut la executarea silită a bărbatului.

Iedlicică a fost condamnat pentru fapta sa la închisoare cu suspendare, însă chiar dacă a fost la un pas de celulă, tot nu s-a cumințit. Astfel, tânărul a fost trimis în judecată la începutul acestui an tot pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a avea permis de conducere. Dacă va fi găsit vinovat riscă să fie condamnat la o pedeapsă cu executare.

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »