Abia a scăpat de cătușe și s-a întors la furat

Un tânăr din Hunedoara este autorul mai multor furturi de pe infrastructura feroviară, însă procurorii l-au plasat sub control judiciar pe durata cercetărilor. Rămas în libertate individul s-a întors la furat.

„Poliţiştii Postului de poliție T.F. Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că a fost sustrasă o motocoasă din magazia de lemne și bunuri din clădirea Haltei C.F. Peștiș. În urma activităților efectuate, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Hunedoara au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Hunedoara, faţă de care se vor efectua cercetări cu privire la fapta reclamată”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. În urmă cu câteva zile, individul a furat cablurile de cupru și alte subansamble necesare dirijării traficului feroviar din Halta C.F.R. Peștiș.

„Cu ocazia verificărilor efectuate în teren, poliţiştii au constatat au fost sustraşi 120 m din cablul  care asigura legătura între aparatul de comandă și un distribuitor (masa totală de cupru fiind de aprox. 194 kg.), fapt ce a condus la afectarea controlului  macazelor și a semnalizării feroviare pe liniile  din Halta  C.F.R. Peștiș”, declarau anchetatorii. Individul a mai furat din aceeași stație C.F.R., alţi 240 de metri liniari de cablu (de comunicaţii CFR).

[slideshow_deploy id=’13837′]