Liviu Dragnea, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre plata pensiilor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după discuțiile cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul Biroului Național al PSD, că s-a decis ca toate pensiile să fie plătite până la data de 15 ale lunii, pentru a elimina orice fel de confuzii.

„S-a stabilit un calendar foarte strict în ceea ce priveşte plata pensiilor. Acum se face între 9-28 ale luni. S-a decis ca să nu mai existe niciun fel de confuzie, ca pensiile să fie plătite până în data de 15 ale lunii. La 1 ale lunii se virează banii către Poşta Română, apoi se fac toate procedurile, astfel încât 15 mai să fie ultima zi în care să se plătească pensiile. Rămâne să se decidă de când intră în vigoare această măsură. Problema este dacă se începe din iunie sau iulie, ca de la 15 ale lunii să se plătească pensiile”, a anunţat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit la finalul şedinţei Biroului permanent naţional, despre modificarea datei de plată a pensiilor, dar şi despre problema Poştei Române. Liderul PSD a anunţat că premierul a decis trimiterea Corpului de control la Poşta Română, urmare a problemelor în virarea pensiilor.

”Au apărut probleme cu plata pensiilor în ultima perioadă în anumite judeţe, ceea ce este inadmisibil, în condiţiile în care Guvernul a transferat la timp banii către Poşta Română. Sigur că doamna prim-ministru a cerut explicaţii la ministrul Comunicaţiilor şi de la conducerea Poştei Române şi am aflat astăzi cum stau lucrurile. Doamna premier ne-a informat că a dispus deja Corpului de control să facă o verificare atentă şi serioasă cu privire la această situaţie”, a anunţat Dragnea la ieşirea din reuniunea BPN al PSD.

capital.ro

[slideshow_deploy id=’24093′]