Bătrân lăsat fără economii

Un bătrân din Deva a rămas fără 8000 de lei, bani economisiți cu greu, după ce pragul casei i-a fost trecut de doi falși instalatori.
 
Escrocii i-au spun bărbatului că trebuie să-i verifice instalația de canalizare, operațiune care-l costă 119 lei și este obligatorie. Omul a crezut spusele unuia dintre falșii instalatori și i-a dat banii, însă cel de-al doilea a văzut unde-și ținea aconomiile.
„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată telefonic de o femei în vârstă de 76 de ani, din Deva,  cu privire la faptul că fratele său a permis accesul în locuință a doi bărbaţi necunoscuţi, care susțineau că efectuează activități de verificare a instalației de canalizare.
         Falşii instalatori i-au pretins deveanului 119 lei, sumă care nu le-a fost remisă, întrucât aceştia au pretins ulterior că, de fapt, „costul” verificării este mult mai mare, şi a părăsit locuinţa în grabă, nu înainte de a-i sustrage o sumă importantă de bani.
         Poliţiştii au stabilit că cei doi, după ce au observat unde îşi păstra bărbatul economiile, au profitat de neatenția acestuia şi i-au sustras, din dormitor, un plic ce conţinea 8.000 de lei”, declară Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Polițiștii încearcă să dea de urma escrocilor, însă șansele de a recupera banii păgubitului sunt mici.
[slideshow_deploy id=’36591′]