Pompierii SVSU Petrila- campioni și în acest an

De mai mulți ani de zile angajații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila domină concursurile județene și participă la etapele naționale reprezentând județul.

Pompierii petrileni și-au mărit palmaresul la ediția din acest an găzduită de Hunedoara. Aceștia au fost declarați concursului profesional pentru serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă faza județeană, obținând locul I pe toate fronturile pe echipe. Primarul localității Petrila, Vasile Jurca spune că s-a investit constant în serviciu de salvare și era normal ca rezultatele să apară. „Este o muncă răsplătită, sunt oameni bine pregătiți și era normal să aibă aceste rezultate. În plus, vreau să vă spun că pompierii din cadrul SVSU Petrila au cea mai bună și dotată bază de antrenament din județ, aici mă refere la serviciile similare. Ba chiar și pompierii militari au făcut antrenamente pe această bază de pregătire și au fost impresionați. Noi investim constant și avem grijă ca serviciul să funcționeze perfect, pentru că petrilenii trebuie să aibă siguranță, să știe că se pot baza pe pompierii noștri în caz de nevoie”, a declarat edilul șef al localității Petrila.

Concursurile destinate pompierilor din serviciile voluntare și private dezvoltă și perfecționează aptitudinile necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență.

[slideshow_deploy id=’24093′]