Au furat țigări de 18 mii de lei

Captura indivizilor s-a ridicat la valoarea de 18 mii de lei. Polițiștii au stabilit că suspecții, unul dintre ei din Oărștie, au ochit doar țigările, pentru că le puteau vinde ușor pe piața neagră.

Patru tineri din județul Alba și unul din Orăștie sunt suspectați că au spart un magazin din localitatea Vințu de Jos și au furat țigările din stoc, dar ar mai fi comis și alte spargeri. ” La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste de 20, 24, 26 şi 28 de ani, din Cugir, Crăciunelul de Jos şi Orăştie, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi sesizate poliţiei în cursul lunilor iunie şi iulie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în nopţile de 26/27 iunie şi 07/08 iulie a.c., cei 4 tineri, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin din Vinţu de Jos şi ar fi sustras un raft metalic cu tigri, de diferite mărci, creând un prejudiciu total în valoare de 18000 lei”, spun anchetatorii din Alba. Cei patru sunt suspectați că ar mai fi dat spargeri asemănătoare, iar oamenii legii îi cercetează pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

[slideshow_deploy id=’27126′]