ISU Hunedoara are un nou punct de lucru, la Totești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara a inaugurat joi, 12 iulie 2018, un nou punct de lucru în comuna Totești. Ceremonia a avut loc in prezența consilierului de stat din aparatul propriu de lucru al Primului Ministru, colonel Radu Țipișcă. La eveniment au fost prezenți, de asemenea, prefectul județului Hunedoara – Tiberiu Fabius Kiszely, preșeidntele Consiliului județean Hunedoara – Mircea Flavius Bobora, deputatul Laurențiu Nistor, directorul general ASVJ – Costel Avram, alte personalități publice hunedorene.

Potrivit reprezentaților ISU Hunedoara, noul punct de lucru va deservi orașul Hațeg și 7 comune cu un număr de 51 localități și peste 22000 locuitori, precum și importante obiective economice și sociale.

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare, prim-adjunctul al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență – colonel Daniel-Marian DRAGNE, i-a acordat primarului comunei Totești, Tiberiu Pasconi emblema de merit „Partener pentru ordine și siguranță publică” clasa a II-a, pentru contribuții deosebite în susținerea activităților specifice IGSU.

Tot cu această ocazie, publicația de specialitate „Agenda Pompierului” a acordat prefectului județului Hunedoara, Fabius – Tiberiu Kiszely, o plachetă de merit în semn de recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea cu care este întotdeauna alături de pompieri militari hunedoreni. Publicația a acordat o plachetă de merit și primarului Tiberiu Pasconi în semn de recunoștință pentru ajutorul oferit pompierilor militari în realizarea noii subunități din localitatea Totești.

[slideshow_deploy id=’27028′]