Cursuri gratuite de limba chineză la Biblioteca județeană din Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Institutul Confucius din Sibiu și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu continuă proiectul început în anul 2013, ce are drept componentă centrală organizarea de cursuri de limbă și cultură chineză la Deva.

Managerul Bibliotecii județene, Ioan Sebastian Bara apreciază că interesul pentru civilizația și cultura chineză, pentru artele specifice acestei țări, pentru istoria și economia Chinei, a fost tot mai mare și un public tot mai numeros s-a alăturat acestuia. Așa se face că cererile de înscriere la cursurile de limbă și cultură chineză sunt tot mai numeroase și provin de la oameni de toate vârstele și de diverse profesii.

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunță, organizarea în continuare a cursurilor gratuite de limbă și cultură chineză și în anul școlar 2019-2020. Înscrierea la curs se va face de către cei interesați, personal, pe baza actului de identitate, la secretariatul Bibliotecii Județene, în perioada 25 februarie – 25 mai 2019, în limita celor 25 de locuri disponibile.

Cursurile vor începe în ziua de 7 octombrie 2019.

”Cei care vor parcurge aceste cursuri vor avea avantajul și privilegiul de a se familiariza cu limba chineză, cu simbolistica ei specifică, vor cunoaște din ce în ce mai bine cultura, civilizația și o bună parte din tradițiile poporului chinez”, a declarat Ioan Sebastan Bara.

[slideshow_deploy id=’20328′]