Dacă se vrea, se poate!

La sfârșitul acestei săptămâni, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora a verificat modul în care funcționează Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID).


În cadrul vizitei în teren, s-a constatat că operatorul desemnat pentru colectarea deșeurilor în centrul județului își îndeplinește sarcinile la timp și conform contractului asumat. De asemenea, s-a constatat că problemele apărute au fost între timp remediate și că se fac eforturi pentru ca operațiunea de colectare a deșeurilor să se deruleze fără sincope.
Tot în cadrul vizitei în teren au fost evidențiate și exemple de bune practici. Astfel, s-a constatat că în unele zone din mediul rural, cetățenii au înțeles importanța colectării selective și, în consecință, respectă recomandările în acest sens.
Conducerea Consiliului Județean Hunedoara îi asigură pe locuitorii județului că astfel de acțiuni vor continua și adresează rugămintea de a semnala orice sincope care apar în activitatea de colectare a deșeurilor.