Desenul unei eleve din Hunedoara, în calendarul global „My Bright Smile™” al Colgate

Peste 6 milioane de elevi din clasele primare au învățat cum să aiba grijă de sănătatea dinților cu ajutorul Programului Școlar Colgate, care se desfășoară de 25 de ani în România.
Programul oferă șansa copiiilor cu vârste între 6 și 9 ani de a concura în cadrul competiției internaționale de desene My Bright Smile™, punând într-o formă creativă informațiile învățate. Anual, cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate și selectate la New York pentru a fi incluse în calendarul global Colgate „My Bright Smile™”.
Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul Iuliei Manole, eleva la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Scoala Gimnaziala Nr. 6 din Hunedoara. Atat ea, cât și colegii ei de clasă, vor primi o recompensa în bani.
Cu aceasta ocazie, Colgate în parteneriat cu Crucea Roșie Româna organizează în data de 21 martie, la Hunedoara, ceremonia de premiere a câștigătorului din România al competitiei internationale de desene My Bright Smile™. Evenimentul se va defasura la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Scoala Gimnazială Nr. 6 (Piața Florilor, nr.1) din Hunedoara la ora 10:00.
Printre vorbitorii confirmați până acum se numără:
  • Ramona Todor, viceprimar municipiul Hunedoara;
  • Maria Ștefănie, inspector scolar general și vicepresedinte al Filialei de Cruce Rosie a judetului Hunedoara;
  • Loredana Dumitrașcu, coordonatorul departamentului de Marketing Profesional, Colgate Romania;
  • Andrei Kiss, director adjunct la liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Scoala Gimnaziala Nr. 6 Hunedoara;
  • Mihaela Negrea, Prof. invatamant primar la liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Scoala Gimnaziala Nr. 6 Hunedoara