Angajații lunii aprilie la Apa Serv Valea Jiului

În activitatea sa din fiecare zi, pentru a putea oferi servicii de calitate beneficiarilor, dar și pentru a putea face față provocărilor generate de implementarea unui nou program de investiții în modernizarea rețelelor de apă și canalizare din toate localitățile Văii Jiului, operatorul regional Apa Serv Valea Jiului beneficiază de aportul și competența fiecăruia dintre salariații săi.

Pentru a scoate și mai mult în atenție acest lucru, dar și pentru a-i stimula în desfășurarea activităților curente pe salariații acestei societăți, conducerea Apa Serv Valea Jiului derulează cu succes proiectul prin care, în fiecare lună, cei mai buni dintre angajații lunii precedente, sunt evidențiați în cadrul întregului colectiv și sunt distinși cu titlul de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.

În acest sens, în urma analizei activității din toate secțiile, compartimentele și serviciile din cadrul organigramei Apa Serv Valea Jiului, echipa managerială a decis că, în luna aprilie, cea mai intensă activitate a avut-o Secția Apă-Canal de la Petroșani. Astfel, echipei conduse de șeful de secție Romulus Pavel i-a fost acordat titlul de ”Colectiv al lunii aprilie” la Apa Serv. Din echipa laureată, alături de șeful de secție Romulus Pavel, mai fac parte următorii salariați: Zoltan Benke, Mariana Doina Popa, Aurelian Maxer, Vasile Răducăniță, Ioan Mic, Laurențiu Manole, Dumitru Măturar, Dumitru Blaj, Ianos Fabian, Radu Elena, Gheorghe Vladislav, Viorica Domokos, Gheorghe Filip, George Daniel Angeru, Octavian Constantin Cîșlariu, Daniel Tușea, Aurel Chelaru, Ion Coconoiu, Sorin Peștenariu, Vasile Deaconu, Ioan Nistor, Petru Bumbu, Vasile Croitoru, Gheorghe Marin, Gheorghe Muntean, Daniel Ion Ciurea, Simion Muntean, Laszlo Mozeș și Nicolae Măturar.

”Luna aprilie a fost una cu o activitate extrem de intensă pentru colegii noștri de la Secția Apă-Canal din Petroșani. Din fericire, mobilizarea exemplară a întregului colectiv al acestei secții a făcut ca problemele înregistrate să fie soluționate în mod operativ, astfel încât disconfortul creat abonaților noștri să fie unul cu un impact cât mai mic. Le mulțumesc tuturor celor de la Secția Apă-Canal Petroșani pentru munca depusă nu doar pe parcursul lunii aprilie și îi felicit pentru acest titlu pe care-l redobândesc în mod constant în competiția noastră internă de fidelizare a angajaților”, a declarat ing. Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv.

Tot din cadrul acestei secții provine și unul dintre laureații titlului de ”Angajat al lunii aprilie” al Apa Serv Valea Jiului. Este vorba despre mecanicul Gheorghe Filip. Alte două premii similare, pentru activitatea depusă în luna aprilie 2019, au fost acordate salariaților: Viorica Codea – gestionar depozit în cadrul Serviciului Aprovizionare, respectiv Mihai Ioan Furdui – electromecanic în cadrul Staţiei de Epurare Uricani.

Toți laureații competiției interne de stimulare a salariaților Apa Serv au fost felicitați în cadrul festiv, în raportul mare al conducerii operatorului de apă și canal de la Petroșani din această lună.