Campanie de sterilizare câini și pisici femele la Petrila și Petroșani – GRATUIT

Între 15 și 16 August 2019, la Petrila și Petroșani se va desfășura o campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor femele. Foarte important de reținut este faptul că sterilizarea animalelor se va efectua în mod gratuit, la adresa Adăpostului Privat de Animale din strada Cărbunelui, Petroșani (ca punct de reper: lângă fosta mină Dâlja), iar stăpânii animalelor se pot prezenta în cele două zile puse la dispoziție începând cu ora 9:00.

FOARTE IMPORTANT! NU DAȚI MÂNCARE ANIMALELOR ÎN DIMINEAȚA ZILEI PROGRAMATE PENTRU STERILIZARE

Trebuie să menționăm faptul că sterilizarea câinilor este obligatorie prin lege. Deţinătorii câinilor de rasă comună sau metişilor (…) au obligaţia să sterilizeze puii astfel: femelele la vârsta de 4 – 6 luni şi masculii la vârsta de 6 – 8 luni (…) Sancţiunile pentru nerespectarea reglementărilor privind identificarea şi microciparea câinilor sunt între 2.000 şi 5.000 de lei şi între 5.000 şi 10.000 de lei pentru cei care nu-şi sterilizează câinii de rasă comună sau metişii acestora, potrivit Legii nr. 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001.

Sunt invitați toți iubitorii animalelor care au cățele și pisici care trebuie sterilizate, pentru că acum au posibilitatea să o facă GRATUIT! Pentru mai multe informații este pus la dispoziție numărul de telefon: 0730 890 995.

Organizator: Asociatia ”Patru Lăbuțe” în colaborare cu Primăria orașului Petrila și Primăria municipiului Petroșani

Sponsori:
Glücksschnauzen ohne Grenzen e.V.
Liberty Dogs Uk
Perrera Dogs Uk