CJSU Hunedoara în videoconferință cu ministrul de Interne, pe tema ”Coronavirus”

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au fost convocați joi din nou de prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, pentru a participa la o videoconferință organizată de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela împreună cu  șeful departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și Gheorghe Sorescu, secretar de stat în MAI.

Potrivit unei informări a Instituției Prefectului județului Hunedoara, în cadrul videoconferinței au fost transmise cele mai recente decizii luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență referitoare la modul de acțiune în cazul diferitelor situații care pot apărea în gestionarea infecțiilor cu COVID 19.

Prefectul Vasile Potecă a reamintit că la nivelul județului, CJSU a aprobat în urmă cu câteva zile „Planul de măsuri pentru gestionarea infecțiilor cu CORONAVIRUS Covid-19 pe teritoriul județului Hunedoara”, iar în cadrul întâlnirii de joi, 5 martie, acesta a analizat împreună cu cei prezenți modul în care măsurile luate la nivel național se vor aplica în județul Hunedoara.

Prefectura Hunedoara reamintește de asemenea că numerele speciale de telefon ale Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, care pot fi apelate pentru situații legate de coronavirus, sunt: 0254 225 242 sau 0768 193 639. De asemenea, serviciul 112 este disponibil atât pentru situațiile de urgență, cât și pentru cele legate de coronavirus.