La Lupeni, începe construcția bazinului de înot și a bazei sportive de pe strada Tineretului

Primăria municipiului Lupeni a predat în cursul zilei de 8 octombrie 2020 antreprenorilor desemnați, amplasamentul pentru construcția a două importante obiective de infrastructură în domeniul educației și activităților sportive care-i vor avea ca principali destinatari pe tinerii din localitate.

”Am predat constructorilor amplasamentul pentru construcția viitorului Bazin didactic pentru înot, respectiv pentru construcția Bazei sportive de pe strada Tineretului nr.43. Este vorba despre două investiții importante, pe care le implementăm în cadrul unor programe naționale derulate de Compania Națională pentru Investiții, programe la care am aplicat și noi. Suntem mulțumiți de faptul că proiectele depuse de Primăria Lupeni au fost acceptate pentru finanțare și ne dorim ca, în cel mai scurt timp posibil, constructorii desemnați în urma licitațiilor să demareze aceste lucrări, astfel încât cele două obiective să puse la dispoziția copiilor și tinerilor din municipiul Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Pentru construcția Bazinului de înot didactic de la Lupeni sunt alocate fonduri în valoare totală de 10.620.000 lei, iar valoarea proiectului privind amenajarea Bazei sportive de pe strada Tineretului este de 6.684.000 lei.