Victorie a echipei de fotbal Lecce în campionatul italian Primavera 2, cu Alex Borbei și alți 3 români titulari

Lecce, echipa italiană în care evoluează și fotbalistul petrilean Alex Borbei a obținut, zilele acestea, o victorie importantă în campionatul italian Primavera 2, pe terenul celor de la Pisa. În acest meci de fotbal, Lecce i-a avut în primul 11 de pe teren pe toți cei  patru jucători români din lotul echipei.

Acest meci a constituit de altfel și debutul oficial pentru Rareș Burnete și Răzvan Pascalau, în timp ce portarul Alex Borbei (originar din orașul Petrila) precum și Cătălin Vulturar au bifat a doua prezență consecutivă ca titulari. „Trebuie remarcat faptul că, în asalturile finale ale meciului, tocmai în minutul 95, portarul Borbei s-a autodepășit cu o intervenție uimitoare pentru a salva o lovitură de cap a lui Gaffi care părea că se află deja în plasă, astfel oportunitatea unei remize a dispărut frumos”, scrie cotidianul italian La Nazione.

LECCE a câștigat de altfel partida cu Pisa din campionatul italian Primavera 2, cu 1-0 (0-0) după golul înscris de Ortisi în minutul 28 al reprize secunde.