Sesiune de admitere la Școlile Militare de Jandarmi. 600 de locuri sunt disponibile.

În perioada 15 februarie – 17 aprilie este organizată o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ care formează subofițeri jandarmi.

Viitorii jandarmi au la dispoziție 400 de locuri, respectiv 200 locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și 200 locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni.

Începând cu data de 15.02.2021, Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara începe activitatea de recrutare a tinerilor care îndeplinesc condițiile de recrutare și doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română.

Oferta educațională se adresează persoanelor care au vârsta de minim 18 ani împliniți sau urmează să-i împlinească în acest an și până la 27 de ani împliniți în cursul anului curent.

Cererile de înscriere se pot depune în perioada 15 februarie – 28 februarie.

Modalitatea de depunere a cererilor de înscriere și alte informații suplimentare cu privire la desfășurarea activității de recrutare pentru tinerii care doresc să devină subofițeri de jandarmi pot fi obținute consultând pagina web a unității http://www.jandarmihunedoara.ro.

De asemenea detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri:

  • Ministerul Afacerilor Interne: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/
  • Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășanii: http://www.scoaladragasani.ro/
  • Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni: https://www.jandarmeriafalticeni.ro/