Sediu ultramodern, eficient și sigur la CAR Unirea Petroșani

La începutul lunii februarie 2021, activitatea cu publicul în sediul principal al CAR Unirea Petroșani din centrul municipiului Petroșani a fost suspendată, pentru o perioadă de două săptămâni, timp în care spațiul a cunoscut ample lucrări de reamenajare și modernizare.

Cei care au trecut pragul unității financiare, după redeschiderea acestuia din 15 februarie, au constatat cu plăcere că schimbările sunt evidente, iar în urma acestora, CAR Unirea Petroșani este pregătit să-și primească de pe acum membrii și colaboratorii într-un spațiu ultramodern, eficient și sigur.

Directorul economic al acestei apreciate Case de Ajutor Reciproc din Valea Jiului, ec. Violeta Ologu spune că reorganizarea spațiului de la sediul central a avut în vedere în primul rând observațiile primite din partea membrilor. ”Am regândit întregul spațiu de lucru cu publicul, în așa fel încât acesta să fie mai primitor, să fie elegant, să fie luminos și, desigur, având în vedere și normele de protecție sanitară impuse de autorități pe fondul pandemiei de coronavirus, am acordat o atenție deosebită siguranței celor care ne vizitează și personalului nostru”, arată Violeta Ologu.

Aceasta se declară mulțumită și de modul în care au acționat partenerii de la firma angajată pentru execuția lucrărilor de modernizare, Operativ GP Builders din Petroșani, care nu doar că s-au încadrat în termenul convenit pentru finalizarea investițiilor, dar au demonstrat eficiență, calitate și seriozitate în realizarea acestor lucrări.

Practic, investițiile de la sediul principal al CAR Unirea Petroșani au constat în recompartimentarea spațiului de relații cu publicul, reconfigurarea ghișeelor de plată și întocmire a documentațiilor de creditare, înlocuirea pardoselii, tencuieli și zugrăveli, montare de mobilier nou, de panouri informative și alte elemente decorative care dau acum acestui spațiu aerul unei instituții cu prestanță.

Similar, directorul economic al CAR Unirea, ec. Violeta Ologu se declară mulțumită și de colaborarea cu firma Callisto din Petroșani, cea care se ocupă de ceva vreme de tot ceea ce înseamnă infrastructură informatică a sediului instituției.

Sediul principal de la Petroșani al CAR Unirea situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 120 parter, este acum redeschis pentru public în program normal de funcționare, iar membri instituției financiare sunt așteptați aici și cu o serie de instrumente și oferte financiare de economisire și creditare deosebit de avantajoase și ușor accesibile. Pentru că, aici, după cum garantează conducerea instituției, se găsesc rapid soluții financiare pentru fiecare caz în parte !