Locuri de parcare amenajate în zona blocului 200 din Lupeni

În cursul anilor precedenți, pe raza municipiului Lupeni au fost amenajate sute de noi locuri de parcare pentru autoturisme. Cu toate acestea, necesarul de locuri de parcare rămâne încă unul destul de mare nu doar pentru turiștii care vin aici în vacanțe, ci și pentru riveranii din diverse cartiere ale orașului.

Din fericire, acest subiect este în atenția administrației locale de la Lupeni, iar preocupările în acest sens ale administrației conduse de Lucian Resmeriță sunt deja vizibile în teren. Și în aceste zile, profitând de vremea bună, edilii ai reluat lucrările la programul privind amenajarea de noi parcări pe raza municipiului Lupeni, fiind vizate în acest sens, în mod special, locurile de parcare rezidențiale, care vor fi utilizate cu precădere de proprietarii de mașini din municipiul Lupeni. Astfel, un prim lot de parcări urmează să fie amenajat în zona blocului 200, cea mai mare unitate locativă de pe raza localității.

”Ne propunem să creăm condiții optime pentru parcarea autoturismelor pentru cetățenii municipiului Lupeni care nu au garaje și care sunt nevoiți acum să-și parcheze mașinile pe domeniul public, neavând însă siguranța unui loc de parcare. În acest sens, am realizat deja o serie de parcări în zona cartierelor de locuințe din municipiul Lupeni, acest tip de investiții publice fiind deosebit de apreciate de cetățeni. Evident, vom continua acest program, cu identificarea de noi locuri pentru parcare și, pentru că vremea deja permite astfel de lucrări, am și ieșit în teren. primele locuri de parcare pe care le vom configura în perioada imediat următoare sunt în zona blocului 200, unde am început în aceste zile lucrările, dar investiții similare vor avea loc și în alte zone din oraș”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta are în vedere, de asemenea, ca în cursul acestui an, împreună cu Consiliul județean Hunedoara, să poată demara lucrările și în ceea ce privește modernizarea zonelor de parcare de la baza stațiunii Straja, dar și de la intrarea efectivă în satul de vacanță.