CJH caută soluții pentru reabilitarea drumului din extravilanul stațiunii Geoagiu

În mai puțin de o lună, sezonul estival se va deschide oficial în stațiunea Geoagiu. În acest context, pentru ca turiștii să beneficieze de o infrastructură rutieră sigură, Consiliul Județean Hunedoara va lua măsurile care se impun.

Convinși fiind că o administrație aproape de oameni înseamnă o administrație implicată, marți, 6 aprilie 2021, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, alături de vicepreședintele Ion Bădin și primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, au efectuat o vizită de lucru în teren pentru a identifica soluțiile de menținerea viabilității în siguranță pentru participanții la traficul rutier.

„Bugetul pentru 2021 al CJH este cel mai mic din ultimii 30 de ani, dar acest lucru nu ne sperie, dimpotrivă, ne ambiționează să găsim cele mai bune soluții. De aceea și la Geoagiu, în extravilanul localității, în ciuda faptului că bugetul nostru este unul extrem de redus, Consiliul Județean Hunedoara se va implica pentru a rezolva problemele apărute după anotimpul rece. Bineînțeles, reamintesc faptul că acest drum va fi complet modernizat prin proiectul european care vizează cei 65 de kilometri de pe Culoarul rutier Mureș Nord, dar până când vor începe lucrările la acest proiect major, vom avea grijă ca turiștii să ajungă în bune condiții în stațiune”, a declarat Costel Avram.

În ceea ce privește sectorul de drum județean din intravilanul localității, soluțiile urmează să fie identificate de către administrația locală pe teritoriul căreia se află acesta.