Concert al artiștilor Asociației ”Lirica”, de Ziua Copiilor, în Parcul ”Carol Schreter” de la Petroșani

În suita evenimentelor dedicate marcării Zilei Internaționale a Copiilor în Valea Jiului se înscrie și spectacolul artistic în aer liber, pe care copiii talentați ai Asociației culturale ”Lirica” din Petroșani, care se pregătesc sub bagheta apreciatului profesor Tiberiu Coconeț, îl vor susține în Parcul Central ”Carol Schreter” din Petroșani.

Evenimentul va avea loc în data de 1 Iunie 2021, începând cu ora 12,00 și este organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Petroșani. Intitulat ”Copile, ești o stea !”, spectacolul artistic constituie și un preambul al ediției din acest an a Festivalului ”Lira cu briliante”, care va avea loc, la finalul săptămânii viitoare, în organizarea aceleiași valoroase asociații culturale din Valea Jiului.

”Vă invităm, cu drag, alături de noi, să ne bucurăm împreună, în frumoasa zi de 1 Iunie, de copiii valoroși din echipa domnului profesor Tiberiu Coconeț, să ne bucurăm de un spectacol artistic cu cântec, joc și voie bună”, spune Jana Coconeț, organizator și prezentator al acestui spectacol.