Scrisoare de mulțumire transmisă de președintele CJH Laurențiu Nistor, ambasadorilor care au vizitat recent județul Hunedoa

SCRISOARE DE MULȚUMIRE

Excelenței Sale Dl. DAUD ALI, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare BANGLADESH în România,

Excelenței Sale Dl. AMHAR AZETH, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii INDONEZIA în România,

Excelenței Sale Dl. ZAFAR IQBAL, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Islamice PAKISTAN în România

Excelenței Sale Dl. ANNAMAMMET ANNAYEV, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al TURKMENISTANULUI în România,

Excelenței Sale Dl. DANG TRAN PHONG, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Socialiste VIETNAM în România,

EXCELENȚELE VOASTRE,

În primul rând, permiteți-mi să vă mulțumesc călduros pentru felicitările pe care mi le-ați adresat în legătură cu organizarea vizitei dumneavoastră în județul Hunedoara.

Tonul și cuvintele alese pe care mi le-ați adresat m-au impresionat pentru că le-am perceput ca venind de la un prieten și un partener extraordinar. Pentru noi, întâlnirile bilaterale de până acum cu autoritățile din țara pe care o reprezentați au fost un prilej excelent de a ne cunoaște reciproc, și dincolo de asta, au relevat nenumărate puncte de interes comun, durabile în timp, care așteaptă doar să se dezvolte în parteneriate concrete în domeniul economiei, culturii, educației, turismului și, așa cum ați amintit și dumneavoastră, în aprofundarea relațiilor interumane.

Prin urmare, în numele Consiliului Județean Hunedoara, dar și al meu personal, țin să vă asigur că veți regăsi permanent în județul Hunedoara același partener de până acum,  serios și dornic de colaborare.

Vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră, multă sănătate și putere de muncă.

Cu aleasă prețuire,

LAURENȚIU NISTOR
Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara