Ar trebui să te antrenezi la Blackjack online gratis?

Pentru începători posibilitatea de a juca blackjack online gratis este o adevărată binecuvântare deoarece numai așa au șansa să își dezvolte aptitudinile necesare jocului pe bani reali, să facă greșeli flagrante fără a suporta consecințe, dar și să își testeze toate strategiile de joc.

Nu poți pierde bani dar nici câștiga

Când joci blackjack online în varianta demo este exact ca atunci când profiți de rotiri gratuite fără depunere. Vei primi un bonus în jetoane gratuite pe care cazinourile online ți le pun la dispoziție pentru a practica și a-ți îmbunătăți tactică de joc. Aceste jetoane de bani nu au nicio valoare reală, ceea ce înseamnă că nu vor putea fi convertite în câștiguri cash la finalul jocului.

Acestea au doar rolul de a ține scorul sp vă vor ajuta să nu vă pierdeți banii la jocuri experimentale, ci să îi salvați pentru atunci când sunteți gata să jucați la mese autentice, pentru a pune mâna pe câștiguri spectaculoase. Acesta este cel mai mare avantaj al jocurilor de blackjack gratis online.

Jocurile gratis sunt perfecte pentru a învăța

Dacă nu ai jucat niciodată blackjack pentru bani reali într-un cazinou, probabil că încă nu ești pregătit să faci față rapidității unui joc autentic. Dacă joci head-up cu un dealer, poți vedea cu ușurință 200 de mâini de blackjack pe oră, ceea ce înseamnă mai mult de trei mâini pe minut – o mână la fiecare 20 de secunde.

Jucătorii profesioniști de blackjack nu au probleme cu ritmul unui joc atât de rapid, însă jucătrilor aflați la începutul experienței le este recomandat să încerce jocurile gratis online pentru a avea o idee despre cât de rapid este jocul înainte de a juca pe bani reali, personal sau online.

Cu siguranță blackjack-ul online este chiar mai rapid decât jocul heads up cu un dealer într-un cazinou live. În această situație putea vedea 300 sau 400 de mâini pe oră dacă ai vrea să analizezi cât de repede poți juca. Poți face acest experiment chiar și la jocurile gratuite. Vezi câte mâini de blackjack joci online și, de asemenea, urmărește câți bani câștigi sau pierzi în medie pe mână.

Dar dacă obiectivul este viteza, nu riscați bani reali în timp ce încerci să îți îmbunătățești rapiditatea de joc. Acesta este un mod bun de a face greșeli și de a pierde mai mulți bani decât ar trebui.

Vei învăța cum să faci toate mutările importante din Blackjack

Există 7 mutări în jocul de blackjack, iar fiecare are propriul său rol. Hit anunță dealerul despre faptul că ai nevoie de încă o carte în afară de cele două pe care le-ai primit inițial. Mișcarea Stand anunță dealerul că nu mai vrei alte cărți și ești mulțumit de mâna formată până acum.

Split îți permite ca dacă ai primit două cărți identice să alegi să împarți mâna în două mâini.

Dublarea presupune doar dublarea dimensiunii pariului tău și acceptarea de a lua o singură carte (și numai una). Dacă nu dublezi numărul total de 10 și 11, vei lăsa mulți bani pe masă. Aceasta este o mișcare excelentă de învățat în jocurile gratuite de blackjack.

Surrender indică decizia jucătorului de se retrage din meci. Mișcarea Push sau Tie este recomandată când este egalitate între jucător și dealer. Această mutare îți va restitui suma pariată. Bust este termenul utilizat la depășirea punctajului de 21 atunci când pierde dealerul.

Blackjack-ul este cel mai bun joc de la cazinouri

Niciun joc de cazinou nu dispune de o marjă inferioară a casei precum o face blackjack-ul, dar pentru a te bucura de aceasta trebuie să stăpânești strategia de bază. Marja reprezintă avantajul statistic pe care îl are cazinoul față de tine, pe baza regulilor jocului. Este exprimată ca procent și, cu cât este mai mică, cu atât este mai puțin costisitor să joci jocul.

Majoritatea jocurilor de cazino au un avantaj de casă de aproximativ 5%, dar jocul de blackjack cu o strategie de bază perfectă are un avantaj de casă minuscul între 0,5% și 1%.

Utilizarea unui bonus casino

Activarea unui bonus de cazinou pentru a obține mâini gratuite nu va da roade. Multe cazinouri oferă bonusuri de înscriere ca procent din depozitul tău inițial. Unele cazinouri oferă chiar sume bonus fără o cerință de depozit. Aceasta ar părea o modalitate de nerefuzat de a profita de mâini gratuite la blackjack.

În cele mai multe situații însă acest lucru nu funcționează. Cazinourile care oferă bonusuri au cerințe de pariere; vor să faci o anumită acțiune în schimbul bonusului. Nu ai voie să încasezi bani până nu îndeplinești aceste cerințe de pariere.

Majoritatea cazinourilor online permit doar pariurilor pe sloturile lor să se bazeze pe cerințele lor de pariere. Jocul de blackjack poate chiar să îți invalideze bonusul revendicat, de aceea este bine să te asiguri ai citit termenii și condițiile acestuia înainte de a plasa primul pariu.

Blackjack-ul gratuit online este deosebit de util pentru începători, însă poate reprezenta o pierdere de timp dacă ești un jucător experimentat de blackjack. Majoritatea jucătorilor care au jucat variantele gratuite au simțit în scurt timp că și-au îmbunătățit aptitudinile de joc și că sunt pregătiți să joace și pe bani reali.