Decembrie, luna faptelor bune și pentru sportivii CS Viitorul Minerul Lupeni

În lumea sportului, solidaritatea a fost dintotdeauna un sentiment care a făcut ”casă bună” cu umanitatea. Iar luna decembrie este cea mai propice perioadă din an pentru a aduce bucurii celor aflați în nevoie.

Sunt deja câțiva ani buni de când familia Lumperdean din Lupeni, oameni al căror nume este deja sinonim cu sportul așa cum este asociat, pentru foarte mulți oameni nevoiași, și cu umanitate, derulează o seamă de activități cu scop caritabil, menite să aducă bucuria sărbătorilor de iarnă și în casele în care, altfel, poate Moș Crăciun nu ar ajunge niciodată. Din fericire, acestui proiect caritabil inițiat de familia Lumperdean i-au subscris tot mai mulți oameni de bine, astfel că numeroase familii nevoiașe din această localitate aui beneficiat, de fiecare dată, în preajma sărbătorilor dar și cu alte ocazii, de pachete de alimente și dulciuri.

Așa se va întâmpla și anul acesta, mai ales că după cum spune Lucu Lumperdean, unul dintre antrenorii tânărului club sportiv Viitorul Minerul Lupeni, juniorii echipei de fotbal și familiile acestora s-au alăturat și ei acestui proiect caritabil menită să aducă bucuria Crăciunului și în casele celor cu care soarta nu a fost prea darnică până acum. ”E o mare bucurie aceea de a putea să faci bine. Familia noastră a demarat cu ani de zile în urmă un proiect prin care încercăm să facem și noi bine unor copii și unor familii care au nevoie de ajutor pentru a simți bucuria sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou. În acest proiect ne bucurăm și de susținerea domnului primar Lucian Resmeriță și a domnului senator Cristian Resmeriță, a mai multor membri ai Consiliului local din Lupeni dar și a multor altor prieteni și oameni de bine, împreună cu care reușim să ducem pachete familiilor nevoiașe din orașul nostru, într-un gest de solidaritate și umanitate care noi considerăm că este de datoria noastră să-l facem. Mă bucur foarte multă că anul acesta ni s-au alăturat, în acest demers, și juniorii noștri de la clubul Viitorul Minerul Lupeni, împreună cu părinții acestora. Tuturor, le mulțumesc pentru că sunt alături de noi și, mai ales, pentru că sunt alături de familiile nevoiașe din municipiul nostru, cărora astfel le putem aduce zâmbetul pe buze și lumina în privire, oferindu-le șansa de a avea și ei sărbători fericite și binecuvântate”, spune Lucu Lumperdean.

Iar gestului derulat la inițiativa familiei Lumperdean îi pot subscrie toți cei care doresc, la rândul lor, să dea dovadă de solidaritate și umanitate, în pragul sărbătorilor de iarnă care, mai mult ca nicicând, ne confirmă că ”dar din dar, se face Rai !”