Sală de sport pentru arte marțiale în municipiul Vulcan

O nouă sală de sport a fost dată în folosință, la începutul acestui an, în municipiul Vulcan. Aceasta a fost amenajară de Asociația Fujin Club Sportiv Vulcan, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Vulcan.

Noua sală de sport este destinată practicării artelor marțiale și este utilizată în vederea pregătirii sportivilor din cadrul ACS Fujin Vulcan, coordonat de apreciatul instructor prof. Florin Mârza, antrenor emerit grad 5 Dan – Kempo, grad 2 Dan – Wushu și grad 1 Dan Karate Shotokan. De-a lungul timpului, sportivii din cadrul acestei asociații au obținut rezultate remarcabile în cadrul unor competiții de nivel național și internațional. Acum, aceștia vor avea oportunitatea de a se putea pregăti într-o sală de sport dedicată exclusiv artelor marțiale, dotată corespunzător,  nu doar sub coordonarea antrenorului Florin Mârza, ci și sub privirile celor mai importanți maeștri ai artelor marțiale, ale căror portrete sunt așezate la loc de cinste pe pereții sălii de sport, între diplome, medalii și trofee adunate de-a lungul anilor de ACS Fujin Vulcan.

La inaugurarea noii săli de sport a participat și Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan, care și-a reafirmat sprijinul său și al administrației locale pentru activitatea sportivă din  această localitate. Orice realizare nouă, face din Vulcan un municipiu mai atractiv. Am reușit să finalizăm și această sală de sport în parteneriat cu asociația Fujin, coordonată de Florin Mârza, astfel încât tinerii pasionați de artele marțiale, să aibă cele mai bune condiții de pregătire pentru performanță”, a declarat primarul Cristian Merișanu.