PSD Lupeni se implică într-un nou proiect umanitar

Necazul care s-a abătut asupra unor familii din cartierul lupenean Ștefan, cărora focul le-a mistuit acoperișul caselor în care locuiesc, la începutul acestei săptămâni, nu a rămas fără ecou în rândul oamenilor de suflet din comunitatea social-democraților din municipiul Lupeni.

Așa cum au procedat și într-o altă situație similară, în cursul anului 2021, mai mulți membri ai organizației PSD Lupeni au pus mână de la mână și au strâns banii necesari pentru achiziționarea unor materiale de construcții necesare la refacerea acoperișului celor două case afectate de incendiu.

Potrivit senatorului Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni, s-au strâns, în acest scop, 4000 de lei.Am aflat de la domnul primar Lucian Resmeriță, fratele meu, de necazul care s-a abătut asupra mai multor familii din Cartierul Ștefan în noaptea de luni. Am decis ca, împreună cu el, dar și cu alți colegi din cadrul Organizației PSD Lupeni, să ajutăm și noi cum putem acești oameni, acești concetățeni aflați la necaz. Am strâns de la colegii din PSD Lupeni 4000 de lei, bani cu care am achiziționate materiale de construcții necesare pentru refacerea acoperișului. Suma poate că nu este mare, dar este un prim gest de solidaritate pe care noi am reușit să-l facem”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Acesta este însă convins că, așa cum lupenenii au dovedit solidaritate și în alte situații similare, aceștia se vor alătura demersului social-democraților și de data aceasta, pentru a sprijini aceste familii greu încercate acum, în plină iarnă. Eu cred că dacă comunitatea lupeneană se alătură acestui demers al nostru, al celor din PSD, avem o șansă să facem posibil ca aceste familii să revină și să locuiască din nou în casele lor, într-un timp cât mai scurt. Pe această cale fac și un apel către cei care pot să dea o mână de ajutor, să o facă. Trebuie să fim solidari, pentru că astfel de necazuri pot să se abată asupra oricui!”, a mai spus liderul PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță.

Cu materialele deja achiziționate, o echipă de voluntari a început deja lucrările la reconstruirea acoperișului celor două case afectate de incendiul de la debutul acestei săptămâni.