ACCIDENT MORTAL. UN TÂNĂR DE 22 DE ANI A DECEDAT

La data de 06 aprilie 2022, ora 09:34, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe D.J. 687, în dreptul unei societăţi, s-a produs un eveniment soldat cu victime omenești.


La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție rutieră, care a constatat faptul că, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 687, din direcția Deva spre Hunedoara pe banda a doua de circulație, în dreptul unei societăţi, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune laterală stânga, cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Peștisul Mic, județul Hunedoara, care circula din direcția Hunedoara spre Deva pe banda a doua de circulație.
În urma impactului, autoturismul condus de către tânărul de 22 de ani, a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de iluminat public situat în afara părții carosabile a sensului de mers Hunedoara Deva.

0În urma acestui eveniment rutier, conducătorul autoturismului, în vârstă de 22 de ani a decedat la fața locului, cu mențiunea că acesta se afla singur în autoturism, celălalt conducător auto, nu a suferit vătămări corporale, totodată fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ucidere din culpă .