Porți deschise la Consiliul județean Hunedoara, de Ziua Tineretului

Cu prilejul Zilei Tineretului, marcată în România la data de 2 Mai, Consiliul județean Hunedoara își deschide porțile pentru tinerii care doresc să cunoască ”pe viu” activitățile celei mai importante instituții administrative din județ.

Potrivit unui comunicat al instituției, pe 2 Mai, doritorii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani pot petrece câteva ore inclusiv în compania președintelui Consiliului Județean Hunedoara, pentru a vedea cum se desfășoară o zi de muncă în instituție. Tinerii vor afla de la președintele Laurențiu Nistor care sunt procedurile unei zile obișnuite și ce presupune lucrul în administrația publică.

Inițiativa aparține Fundației Județene a Tineretului Hunedoara, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Consiliul Județean al Elevilor Hunedoara.

Fundația a demarat deja înscrierile pentru participarea la acest eveniment dedicat Zilei Tineretului. Cei care vor să afle mai multe despre administrația publică pot trimite o solicitare la adresa de email hunedoara@rotineret.ro, până în data de 30 aprilie. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0799.933.399.