”Trenule, mașină mică” pe ruta Deva-Tg. Jiu

Compania de Căi Ferate Române (CFR) informează că, pe parcursul acestei săptămâni, toate trenurile care circulă între Deva și Târgu Jiu vor fi oprite, iar călătorii vor fi transbordați cu autobuze între cele două stații. Motivul este legat de reparațiile ce au loc la infrastructura căii ferate pe acest tronson, ne informează Ilie Pintea.

Astfel, toți călătorii care pleacă cu trenul de dimineață de la Deva și vor să ia garnitura cu numărul 1824, Deva- București, vor circula până la Târgu Jiu cu autobuzul. Acesta este pus la dispoziție de CFR Călători și ia oamenii din stațiile Deva, Simeria, Simeria Triaj, Călan Băi, Călan, Subcetate, Pui, Baru Mare, Crivadia, Bănița, Petroșani, Valea Sadului, până în Târgu Jiu, de unde iau o nouă garnitură de tren.

Același lucru se întâmplă și cu călătorii trenului 1823, care face acest traseu între București și Deva.

Decizia este valabilă până în data de 5 iunie, pentru că până atunci au loc lucrări la infrastructura feroviară. Călătorii care pleacă sau ajung în aceste stații sunt avertizați că vor călători o bucată din drum în microbuzele puse la dispoziție de CFR Infrastructură.