Invitație în paradisul magic al copilăriei, la Lupeni

Ziua Internațională a Copiilor va fi marcată pe 1 iunie 2022, la Lupeni, așa cum se obișnuiește deja de câțiva ani buni, în cel mai popular loc al orașului, Parcul CAP, în mijlocul comunității locale. Pentru acest eveniment, Primărie municipiului Lupeni a redecorat acest elegant parc cu lumini multicolore și site de floricele care împodobesc cupola din zona centrală a parcului, creând aici o imagine perfectă pentru paradisul magic al copilăriei.

Iar pentru data de 1 Iunie 2022, cei mici (dar, desigur și părinții și bunicii acestora) sunt invitați să pășească în acest minunat paradis magic al copilăriei, pentru a se bucura de surprizele pe care autoritățile publice locale din municipiul Lupeni le-au pregătit cu ocazia acestui important eveniment din viața comunității. ”Începând cu orele 17,00 vom aduce în atenția copiilor întâlnirea cu cele mai frumoase personaje din poveștile copilăriei, cărora le vor da viață actorii Teatrului ”Ion D. Sîrbu”, partenerii noștri tradiționali pentru acest eveniment dedicat copiilor. De asemenea, în parcul CAP va avea loc și un spectacol artistic oferit de elevii de Clubul copiilor, din clasa de canto coordonată de doamna prof. Simona Ionașc, un spectacol de teatru pentru copii dar și multe alte surprize cu care suntem pregătiți pentru întâlnirea cu copiii Lupeniului în cea mai importantă zi dedicată exclusiv lor, Ziua Internațională a Copiilor”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Pentru copiii din Lupeni, în parcul CAP va avea loc o reprezentație specială a piesei de teatru ”Fantasticul domn Vulpe”, un spectacol de succes din repertoriul Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Valea Jiului.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță invită toți copiii din localitate la această sărbătoare a copilăriei, cărora le garantează o seară cu adevărat magică, așa cum de altfel, acesta crede că merită toți copiii Lupeniului.