”Festivalul Crailor” de la Lupeni se mută la Palatul Cultural

Prognoza meteorologică a acestui sfârșit de săptămână, în care se anunță ploi în toate localitățile Văii Jiului, a determinat organziatorii popularului ”Festival al Crailor” de la Lupeni să decidă mutarea evenimentului din parc în sala de spectacole a Palatului Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni.

”Am avut de ales între a renunța la acest eveniment în acest an sau în a-l organiza într-un loc ferit de ploaie și intemperii. Am ales, desigur, această variantă din urmă pentru că ”Festivalul Crailor” este un eveniment care a intrat deja în tradiția sărbătorilor de iarnă din Valea Jiului, fiind deosebit de apreciat și de așteptat atât de colindătorii din cetele de crai ale Văii Jiului, cât și de public. Din fericire, municipiul Lupeni are această frumoasă sală de spectacole care este sala Palatului Cultural Minerul, unde vă dau întâlnire tuturor celor care apreciați colindul crailor, acest obieci străvechi al oamenilor de pe Valea Jiului”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Ediția din acest an a Festivalului Crailor de la Lupeni, eveniment organizat de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni, în parteneriat cu Comexim R Lupeni, va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2022, începând cu ora 16,00 la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni.

Intrarea este liberă!